Wstęp i udział nieodpłatny!
Grill jest doskonałą okazją do
przygotowania różnych gatunków mięsa w lekki i smaczny sposób.
Grillowane mięso może być jednak jeszcze zdrowsze z odpowiednio
skomponowanymi dodatkami - świeżymi warzywami, sałatkami lub dipami,
których bazę stanowi oliwa z oliwek lub jogurt. A wszystko to
doprawione aromatycznymi ziołami.
Pomysłów na dodatki do mięs grillowanych jest bardzo dużo - wystarczy odrobina inspiracji, by urządzić naprawdę wielką ucztę.
Każdy, kto 20 maja o godz. 18.00
odwiedzi restaurację w budynku KANY skosztuje przygotowane potrawy, a
także otrzyma szereg cennych wskazówek kulinarnych oraz przepisy do
kolekcjonowania.
Ponieważ projekt "Gotowanie w AfreeKANIE" cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem, liczba miejsc na pokaz kulinarny jest ograniczona.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz